DYA dag 2017

Nieuwe waarden gedreven door (nieuwe) technologie

Technologie is niet meer een gevolg van architectuurkeuzes. Nieuwe technologieën zijn de laatste jaren steeds meer gemeengoed geworden en veel bedrijven adopteren inmiddels de best-practices uit de markt. Om deze goed te kunnen opnemen in de architectuur moet daarvoor ook de architectuur veranderen. Oude waarden blijken niet meer te passen bij de nieuwe mogelijkheden en er wordt plaats gemaakt voor nieuwe principes. Deze nieuwe principes worden gedreven door de nieuwe technologie en niet andersom.

Architectuur Transformeert

Om met Architectuur nog steeds de verandering in een organisatie te kunnen faciliteren is een transformatie in de architectuur zelf ook noodzakelijk. Het spel is veranderd en daar horen nieuwe spelregels bij. Hoogste tijd om onze architectuurprincipes te herijken.

De DYA-Dag 2017 geeft een inkijk in de vorming van architectuurprincipes die gedreven zijn vanuit de technologie-push.

Programma

Welke nieuwe principes vraagt de huidige tijd? Sprekers van drie uiteenlopende organisaties delen tijdens de DYA-Dag hun ervaringen. Daarnaast vertelt Ton Eusterbrock over de nieuwe architectuurprincipes die Sogeti ziet ontstaan. En, het begint traditie te worden, Menno van Doorn, directeur van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT), sluit de dag weer op weergaloze wijze af met zijn column. Dit alles onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Marlies van Steenbergen.

Tijdens de pauzes en de lunch na afloop kunt u met collega-architecten van gedachten wisselen. Kortom, alle ingrediënten voor een boeiende ochtend zijn aanwezig.

Het totale programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ook dit keer is de deelname aan de DYA dag geheel gratis. Aanmelden kunt u via de aanmeldsite.

 

Datum van event: 
Friday, March 10, 2017 - 09