Wat DYA biedt

Op basis van jarenlange ervaring met het architectuurdenken binnen organisaties heeft Sogeti in DYA® een manier van omgaan met architectuur ontwikkeld die erop gericht is om het werken onder architectuur effectief vorm te geven. Uitgangspunt van DYA is dat architectuur ‘moet werken’. Dat wil zeggen dat DYA een doelgerichte, pragmatische benadering van architectuur behelst.

Dit uit zich in de nadruk op het laten landen van architectuur in de organisatie door aan te sluiten op bestaande processen, het voorkomen van papieren tijgers door een just enough, just in time aanpak en het waarborgen van de effectiviteit van architectuur door het continu relateren van alle architectuuractiviteiten aan concrete behoeften van de organisatie.

Sogeti weet hoe architectuur succesvol vormgegeven kan worden. DYA geeft organisaties concrete handvatten bij het inrichten en professionaliseren van hun architectuurprocessen. Door de jarenlange ervaring van Sogeti met DYA en architectuur, is er een indrukwekkende hoeveelheid aan kennis aanwezig op dit gebied. De onderstaande onderdelen van deze website geven u alle informatie over DYA die u nodig hebt: 

Hoe staat het met uw architectuur?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze DYA-aanpak en vraagt u zich af waar uw organisatie staat op het gebied van architectuur? Doe dan onze test naar uw architectuurvolwassenheid. Tevens leveren wij vele opleidingen op dit gebied en bieden wij meer op het gebied van architectuur.