Opleidingen

Verschillende onderwijsinstellingen hebben reeds het DYA-gedachtengoed in hun onderwijsprogramma opgenomen. Voorbeelden hiervan zijn de Open Universiteit, Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool en Hogeschool Zuyd.

Natuurlijk verzorgt Sogeti zelf ook opleidingen.
De volgende trainingen verzorgen wij alleen In Company, dus bij u in huis :

Speciaal voor architecten en andere betrokkenen die bezig zijn om architectuur in hun eigen organisatie goed van de grond te krijgen, en graag ervaringen willen uitwisselen met architecten van andere organisaties, hebben we de training Aan de slag met architectuur. Voor deze training kunt u zich individueel inschrijven. Deze training start weer op 13 maart 2018. U kunt zich inschrijven voor deze training door onderstaand inschrijfformulier te mailen naar dya@sogeti.nl.

Om DYA goed te doorgronden en leren toe te passen bieden we de driedaagse DYA training aan. Het is mogelijk om na afronding van deze training het DYA certificeringsexamen af te leggen. De DYA training start weer op 17 mei 2018. U kunt zich inschrijven door onderstaand inschrijfformulier te mailen naar dya@sogeti.nl

De DYA training en de training Aan de slag met architectuur kunnen we, eventueel in aangepaste vorm, ook In Company verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u een email sturen naar dya@sogeti.nl.